rides

Dues Ex Machina Flaneur motorfiets

Dues Ex Machina Flaneur motorfiets
Diederik Landers
11 januari 2017

Vier creativiteit met de Deus Flaneur motor. 

Deus Ex Machina is een jong motormerk dat sinds 2006 bestaat en bekend staat om hun flinke catalogus aan custom built bikes. Deus Ex motoren zijn met name populair onder in expats in Silicon Valley en deze combo zorgt ervoor dat Deus motoren een hipster tintje hebben meegekregen binnen de motor community. Terecht of niet, Deus ex motoren zijn stuk voor stuk mooie creaties die je gewoon kunt importeren naar Nederland.

Voor de Flaneur vormt een Yamaha SR400 frame de basis, want dit specifieke frame heeft de reputatie ijzersterk te zijn. Het motorblok is door een Dyno test gehaald om te testen op efficiëntie en power. Verder zijn er talloze op maat gemaakte elementen aanwezig zoals een unieke zitting, schokdempers en benzine tank. Ook de koplamp en knipperlichten zijn aangepast en de Flaneur heeft een comfortabel stuur gekregen.

» De prijs van de Flaneur is alleen op aanvraag beschikbaar, maar na wat uitzoekwerk kun je er vanuit gaan de motor rond ongeveer €36.000,- kost. Je kunt 'm bestellen op duescustoms.com en via Sydney laten importeren.

Dues Ex Machina Flaneur motorfiets Dues Ex Machina Flaneur motorfiets Dues Ex Machina Flaneur motorfiets Dues Ex Machina Flaneur motorfiets

Lees ook  Fend: de opvouwbare helm!