featured

Zo blijf je koel tijdens werk in de zomermaanden

koel blijven
Diederik Landers
7 maart 2023

Als kind is de zomervakantie dé beste tijd van het jaar. Vrij van school, heerlijk lang buiten spelen, geen huiswerk en de tijd om gezellig met vrienden af te spreken. Naarmate je ouder wordt helaas, heb je niet altijd meer de luxe op een zomervakantie. Toch moet de werkende mens ook een manier vinden om met de hitte om te kunnen gaan/ te genieten van het mooie weer tijdens werk. Daarom hebben we een aantal leuke gadgets voor je uitgezocht om koel te blijven tijdens de warme dagen.

Opblaasbare zwembadjes

Ze zijn misschien voornamelijk voor de entertainment van kinderen, maar opblaaszwembaden zijn handiger dan je denkt! Een klein opblaasbaar zwembadje om je voeten in te kunnen koelen kan namelijk een enorme gamechanger zijn! Het hele lichaam koelt zo af als je voeten koel zijn. (Denk hierbij aan het hebben van koude voeten in bed tijdens de winter.)  Kijk bij het gebruik van een zwembadje natuurlijk wel goed uit dat er geen kabels in het water kunnen vallen. Zolang je dat doet, is het de ideale manier voor thuiswerkers om koel en gefocust te blijven in de zomer.

Handventilator met standaard

Voor mensen die werken op kantoor of veel in de weer zijn is het aanschaffen van een handventilator een goed idee. De kleine draadloze ventilators zijn ideaal om even mee te nemen en voor de mensen die achter de laptop zitten komen ze met een standaard. Ze zijn op te laden met een USB-kabel en maken niet veel kabaal. Top voor op kantoor!

Lees ook  Autodromo Stradale automatic

Kokosgel

Een makkelijke en lekkere manier om snel af te koelen, is het eten van kokosgel. Kokosgel heeft een geleiachtige, taaie structuur en werkt erg afkoelend. Het eten van kokosgel op zichzelf is natuurlijk niet heel erg handig, maar is makkelijk en heerlijk in de vorm van een drankje! Dit soort drankjes kan je vinden in de supermarkt bij het frisdrank. Uiteraard het beste als het koel gedronken wordt!

Elektronica pauzes

Niet alleen wij, maar ook elektronica zoals laptops en computers hebben het zwaar in de zomer. Om ervoor te zorgen dat je elektronica niet oververhit raakt, is het dus slim om ze soms even wat adempauze te geven. Schakel ze zo even uit tijdens je pauze of als je naar de wc gaat. Zo bespaar je jezelf de extra hitte wat je laptop of computer uitstraalt.