style

Dé beach fashiontrends van 2022

Bekijk de beach fashiontrends 2022
Diederik Landers
15 juni 2022

Het is bijna weer zover. We gaan een warme zwoele zomer tegen moed. Natuurlijk weer tijd voor een dagje aan het strand! Of je nu één keer in je leven of één keer per week de zonnige stranden bezoekt, je komt altijd voor het ultieme dilemma te staan: welke outfit draag je naar het strand? Ja, behalve een leuke bikini of eendelig stuk! Deze vraag stel ik mezelf ieder jaar weer opnieuw! Daarom heb ik wat leuke beach fashiontrends van 2022 bij elkaar gezocht om met jullie te delen.

1. Een badstof set

Weet je nog dat het tweedelige Juicy Couture capri-setje van badstof helemaal in was? Is dat niet te niche? Nou, alleen de allerbeste trends keren terug! Badstof setjes is daar één van. Badstof is het perfecte materiaal voor het strand omdat het in principe hetzelfde is als het dragen van een handdoek - al het zweet of zout water wordt snel geabsorbeerd. Badstof kan ook overdag worden gedragen met casual sandalen of voor een chique diner met plateauschoenen.

2. De push-up bikini

Een push up bh is al jaren heel normaal. Natuurlijk wil je dat figuur het beste wordt gepresenteerd als je jezelf bloodgeeft, doe het dan ook met zelfvertrouwen! Show ‘m what you got! Letterlijk. Op het strand hoort dat natuurlijk niet anders. Daarom zijn push-up bikini’s in 2022 een echte zomerse modetrend.

3. De Tankini

Jij wil egaal bruinen en topless zonnen is niet voor iedereen weggelegd. De oplossing is de Tankini! Ik geloof in tweede kansen, en dat geldt ook voor de tankini. De tankini revival komt in een kortere lengte dan zijn oorspronkelijke voorganger. Zie het meer als een crop top en niet als een eendelig pakje die door de helft gesneden is! Tankini's zijn er in strapless, halter, en driehoekige opties, dus er zijn veel stijlen om mee te experimenteren (en manieren om rare tan lines te vermijden, gelukkig maar).

Lees ook  Kleding een nieuw leven geven

Een tankini is ook een geweldig hybride zwempak voor vakanties waar je in en uit het zwembad, de hotellobby en restaurants zult gaan. Gewoon een sarong aan doen en je bent volledig gekleed!

4. De wetsuit

Dat is één manier om je sexy lingerie droog te houden terwijl je toch gewoon lekker kunt genieten van een dagje strand!

Als je urenlang naar de grote schermen in Hollister en Abercrombie hebt gekeken waarop populaire surflocaties zoals Huntington Beach in Californië te zien waren, dan weet je nu al dat wetsuits super cool zijn. Er is geen reden waarom je er niet leuk uit zou kunnen zien terwijl je een golf vangt (of probeert te vangen)! Wetsuits zijn strak en sportief met lange neopreen mouwen. Als je een meisjesachtigere look wilt, kies dan voor cut-outs, bloemenprints of kleurrijke details.

Lees ook waarom de Canarische Eilanden een mooie vakantiebestemming zijn, hier kun je de bovenstaande fashiontrends laten zien!