algemeen

Portugese tegels voor te kopen: stylingtips

Portugese tegels

Portugese tegels, zijn prachtige handbeschilderde keramische tegels met traditionele patronen en levendige kleuren. Ze hebben een rijke geschiedenis en worden al eeuwenlang gebruikt om architectuur en interieurs te verfraaien. Als je op zoek bent naar een unieke en kleurrijke uitstraling in jouw huis, dan zijn Portugese tegels de perfecte keuze. In dit blogartikel delen we stylingtips om je te helpen bij het kopen en integreren van Portugese tegels in jouw interieur.

Verschillende soorten Portugese tegels

Echte cementtegels zijn de beste soort tegels. Deze tegels worden van geperst cement gemaakt. Ze worden afgewerkt met marmerpoeder en kleurpigmenten. Deze tegels zijn heel duurzaam en kunnen honderden jaren meegaan. Cementegels kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden.

Verder heb je ook nog keramische tegels met een Portugese print. Tegels met een patroon zijn niet perse Portugees, maar ze worden wel in deze stijl gemaakt. Ook deze tegels kunnen zowel voor buiten als binnen gebruikt worden. Lees hier over persoonlijke styling tips!

Daarnaast heb je honderden verschillende patronen Portugese tegels. Portugese tegels zorgen dus echt voor een hele unieke look omdat elke tegel uniek kan zijn.

Als je ze zou gaan emigreren naar Portugal dan kom je deze tegels overal tegen. Lees het volgende artikel voor meer over emigreren naar Portugal!

Portugese tegels op de vloer

Lees ook  Je badkamer inrichten: vier tips

Geef je vloer een opvallende transformatie door deze tegels te gebruiken. Of je nu een hele ruimte wilt bedekken of een kleinere zone wilt markeren, de vloer is een uitstekende plek om deze tegels te laten schitteren. Creëer een mozaïekachtig patroon of leg de tegels in een geometrisch ontwerp. Combineer ze met neutrale wanden en meubels om het vloerontwerp echt naar voren te laten komen.

Deze tegels kunnen jouw interieur een hele unieke look geven waardoor je kamers waar de tegels liggen echt eruit springen. Door de opvallende look van de tegels, de ontwerpen en de manier hoe je de tegels plaatst geef je zeker een boost aan je interieur.

Tot slot

Portugese tegels zijn een fantastische keuze om een unieke en kleurrijke uitstraling aan jouw interieur te geven. Of je ze nu gebruikt op de vloeren binnen of buiten gebruikt, deze tegels voegen een vleugje charme en karakter toe aan elke ruimte. Durf te experimenteren met verschillende kleuren en patronen om een interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de rijke geschiedenis en het tijdloze ontwerp van deze tegels en geniet van een unieke en stijlvolle omgeving in je huis.

Wil je weten hoe een werkplekinrichting het welzijn van de werknemers beïnvloed? Lees dan nu onze blog hierover!