gear

Een avondje bubbelbad nog leuker maken met deze gadgets

bubbelbad

Een bubbelbad in je achtertuin is de ultieme manier om te relaxen na een lange dag. Het warme water heeft een positief effect op lichaam en geest. Jouw spa moment in het bubbelbad kun je nog leuker maken door gebruik te maken van een aantal gadgets. Er zijn bijvoorbeeld verschillende drankhouders en lichtjes om je jacuzzi te upgraden. In deze blog gaan we een aantal van deze gadgets bespreken.

Speakers

Tegenwoordig kun je bij heel veel verschillende winkels waterdichte speakers kopen. Deze zijn perfect om te gebruiken in de jacuzzi. Met een lekker relaxt muziekje erbij kan je lichaam nog beter ontspannen. Er zijn veel speakers die je makkelijk kunt verbinden met je telefoon, en die speciaal zijn ontworpen voor vochtige omgevingen.

Kussens

Als je een avond in je inbouw bubbelbad wilt gaan liggen is het fijn als er kussens in zitten. In veel bubbelbaden zitten al voorgevormde zit plekken. Maar los zijn er vaak nog kussens en hoofdsteunen te koop om je ervaring nog aangenamer te maken. Deze kussens zijn te verkrijgen in verschillende soorten materiaal. Let bij het kopen van kussens goed op hoe je deze moet gebruiken. Sommige zijn namelijk alleen gemaakt voor bepaalde merken of modellen.

Drankhouders

Een lekker drankje in de jacuzzi is natuurlijk niet te missen. Gezellig met vrienden een biertje of wijntje drinken is zeker mogelijk in een bubbelbad. Er zijn verschillende soorten drinkhouders te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om een soort plateau aan te schaffen wat je aan de rand van de jacuzzi kunt monteren. Deze zijn vaak stevig en zorgen ervoor dat het drinken niet omvalt. Maar er zijn ook opblaasbare drankhouders die drijven op het water in de jacuzzi. Deze zijn vaak wat goedkoper, maar het risico dat het drinken in het water valt is wel wat groter. Om het helemaal luxe te maken zijn er ook een soort drijvende dienbladen. Deze hebben plaats voor drinken en andere producten. Als je met meerdere mensen in het bubbelbad

Lees ook  Kamerar dubbele lens kit voor iPhone 7
bubbelbad

Lichtjes

Er zijn verschillende jacuzzi’s op de markt die al voorzien zijn van lichtjes aan de binnenkant. Deze geven een mooie kleur aan het water. Heb je nou een bubbelbad die dit niet heeft? Niet getreurd. Om een beetje sfeer te creëren in je bubbelbad kun je gebruik maken van verschillende drijvende lampen. Ook zijn er lampen die je zelf kunt monteren aan de binnenkant van je bubbelbad. 

Heb je een bubbelbad in je tuin maar is het nog niet echt gezellig? Lees dan deze blog over het creëren van een gezellige tuin en ga lekker buiten genieten!

Vond je deze blog nou interessant? Lees dan ook zeker onze blog over 3 functies waarvan je niet wist dat je auto ze had!