gear

Withings Activité hybride activity tracker

Spendr.nl featured - Withings Activité hybride activity tracker
Diederik Landers
16 januari 2017

Hybride horloge combineert functionaliteit met stijl.


Zo'n beetje alles dat je dus niet zou verwachten van een activity tracker / horloge. De Activité van Withings is een tracker en horloge met analoge looks verpakt in een strak en modern ontwerp met een berg aan features. Zoals je tegenwoordig mag verwachten van een degelijke activity tracker meet de activite het aantal gelopen stappen, afstand (rennen, zwemmen) en aantal verbrandde calorieën. Ook analyseert het apparaatje jouw slaappatroon en dient 'ie als wekker. Extra gimmicks zoals automatisch aanpassen aan tijdzones en een daily goal counter zijn eveneens aanwezig.

De kast is waterdicht, heeft dubbele beglazing (wat een vergrotend effect heeft op de wijzerplaat) en wordt geleverd met een extra sportband. Als je het  apparaatje eenmaal gesycned hebt met je Android of iOS telefoon via de Withings app krijg je alle updates automatisch binnen.

» De Activité van Withings koop je op coolblue.nl voor €169,-

Withings Activité hybride activity trackerWithings Activité hybride activity tracker Withings Activité hybride activity tracker Withings Activité hybride activity tracker Withings Activité hybride activity tracker

Lees ook  Hoe voorkom je blessures?