rides

Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6 truck

Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6 truck
Diederik Landers
1 februari 2017

Fileprobleem in Nederland lost zich vanzelf op met deze omgebouwde 6x6 truck.

Niet dat je überhaupt nog op afspraken aanwezig hoeft te zijn als je dit soort speelgoed in huis haalt, maar goed. De bazen van Project Kahn zijn wederom verantwoordelijk voor een gruwelijke transformatie waarmee ze deze keer een Land Rover onder handen genomen. En als zelfs Topgear de moeite neemt om je creatie aandacht te geven dan zit het wel goed.

De naam Flying Huntsman is afkomstig van het team van engineers die de machine gemaakt hebben. Dat hebben zij weer gedaan nadat Land Rover heeft laten weten na ruim 70 jaar de Defender uit productie te halen.

Deze Land Rover defender met 6x6 aandrijving en een 2.2 liter Diesel motor met een vermogen van 122pk wordt ook wel gezien als de rivaal van de Mercedes G63 AMG 6x6. De gril en wielen zijn custom made en het chassis is zelfs met 40 centimeter verlengd zodat je nog meer spullen kunt meenemen in/op de flatbed. In totaal kunnen er vijf personen vervoerd worden, natuurlijk in alle mogelijke luxe en in een volledig uniek interieur.

» Voor een eerlijke €209.000,- is de Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6 truck van jou. Te koop via projectkahn.com.

Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6 truck Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6 truck Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6 truck Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6 truckLand Rover Defender Flying Huntsman 6x6 truck

Lees ook  Starwood Motors Jeep Wrangler Nighthawk