motivatie

Mansory Bentley Bentayga W12 uitvoering

Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoering
Diederik Landers
18 januari 2017

Mansory maakt de Bentley Bentayga nog agressiever. 

Carbon liefhebbers opgelet: -=Mansory=- gaat los op de Bentayga. Mansory staat bekend om opvallende auto's nog opvallender te maken. De Duitse sleutelaars hebben zich nu dus ook ontfermd over de Bentley Bentayga en schroeven er flink wat carbon elementen op.

Zowel het interieur als exterieur van de SUV is aangepakt. Binnenin is een dashboard te vinden met handgestikte, padded bekleding op het dashboard, stoelen en zelfs de vloermatten. Het stuur is deels carbon, afgewisseld met wit leder zoals ook de rest van de elementen op het dasboard. Allen mooi in samenspel met de kleuren van het exterieur natuurlijk. De buitenkant van de Bentayga is wit, in contrast met de geblindeerde ramen, verbreedde gril en volledig carbon  motorkap. De zwarte spaakvelgen staan vanzelfsprekend op 22" banden. Spiegels en side-skirts zijn wederom van carbon, alsook het panorama dak en subtiele spoiler.

Onder de motorkap staan 691 paarden gestald, die de kar in 4 seconden van stilstaan naar de 100 km/h brengt. Dit alles aangedreven door een 6.0 Liter W-12 motor met een topsnelheid van 300 km/h.

» De Bentayga van Masonry koop je voor zo'n €220.000,-  afhankelijk van jouw eisen en wensen. Masonry.com.

Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoering

Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoering Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoering Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoeringBentley Bentayga W12 Mansory uitvoering Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoering Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoering Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoering Bentley Bentayga W12 Mansory uitvoering

Lees ook  Drie tips om fit te blijven op kantoor