tech

HUDWAY Glass Heads-Up-Display navigatie

Diederik Landers
21 januari 2017

Innovatief accessoire transformeert jouw smartphone in een Heads-Up-Display.

Kekke HUD-toepassingen hebben we vaker gezien in Sci-fi films, helmen en recentelijk Google glass. Maar de jongens van HUDWAY waren het letterlijk zat om zo lang te moeten wachten op deze futuristische techniek en zijn daarom zelf op onderzoek uitgegaan. Dat heeft inmiddels een succesvolle crowdfunding campagne via IndieGoGo opgeleverd en een functioneel apparaatje dat autorijden een stuk veiliger moet maken. Je bent namelijk een stuk minder snel afgeleid als de route in het gzichtsveld staat aangegeven.

De HUDWAY Glass is de afgelopen jaren flink getest en feedback is verwerkt in het eindproduct. Dat resulteert in een very easy-to-use en betaalbare gadget. Het enige dat je moet doen om de HUDWAY Glass werkend te krijgen is de standaard op een fijne plek op je dashboard te positioneren, je smartphone erop te leggen en te pairen. De HUDWAY Glass gebruikt vervolgens de functies van je smartphone zoals GPS en een strakke UI (die overigens naar wens aan te passen is) om de nodige info te projecteren op het scherm van de Glass zelf.

» De HUDWAY Glass is te koop voor €49,- op hudwayglass.com.

HUDWAY Glass Heads-Up-Display navigatie HUDWAY Glass Heads-Up-Display navigatie HUDWAY Glass Heads-Up-Display navigatie HUDWAY Glass Heads-Up-Display navigatie

Lees ook  RIF6 Cube mini projector