rides

Porsche Passport - maandelijks abonnement voor Porsches

Porsche Passport abbonement voor Porsche
Diederik Landers
17 oktober 2017

Nieuwe dienst van Porsche laat je maandelijks kiezen uit 22 modellen.

Porsches zijn stuk voor stuk enorm mooie wagens en de catalogus van Porsche is inmiddels gegroeid tot meer dan 35. En ook al heb je voldoende gewerkt en staat er een in je garage te pronken, maar niet als je op Pablo Escobar niveau geld verdient, kun je helaas niet alle modellen Porsches die je graag zou willen hebben kopen. Dat weet Porsche ook en het merk wilt zich in haar nieuwe brand strategy positioneren als een merk dat met de huidige verwachtingen van de consument binnen de mobiliteitsbranche meegaat.

Porsche introduceert daarom een maandelijkse abonnement dienst waarin je als lid de keuze hebt uit 22 modellen Porsches, waaronder de Cayman, 718 Boxter, Macan S en Cayenne. Op deze manier kun je zorgeloos kennis maken met de populaire modellen zonder dat je daar al teveel geld aan kwijt bent. Het Porsche Passport abbo komt overigens zonder kilometer restrictie, en het wegenbelasting, verzekering en onderhoud zijn inbegrepen. Dit alles maakt deze dienst natuurlijk erg aantrekkelijk als je de prijs van een beetje leasebak in Nederland in acht neemt.

Porsche Passport wordt nog dit jaar getest in Atlanta, waarna er bij positieve signalen gekeken wordt naar een uitrol in de rest van de wereld.

» De Porsche Passport service zal je zo'n € 1.700,- per maand gaan kosten. Meer info op porsche.com

Porsche Passport abbonement voor Porsche Porsche Passport abbonement Porsche Passport abbonement voor Porsche Porsche Passport abbonement Porsche Passport abbo

Lees ook  Starwood Motors Jeep Wrangler Nighthawk