Zoeken

Marshall Stanmore draadloze speaker

Diederik Landers
23 januari 2017
Diederik Landers
Diederik Landers
23 januari 2017

Compacte en draadloze stereo speaker met klassieke trekjes.

Iconisch merk combineert analoge controlls met draadloze tech van nu. Marshall werd groot in de jaren 60 door het produceren van de beste speakers die de wereld destijds kende. Een paar decennia later is Marshall nog steeds een grote speler in de audio industrie en gaat lekker mee met de tijd. Maar wel in het jasje van toen.

De Marshall Stanmore speaker is een bluetooth speaker verkleed als een retro amplifier, net zoals de jaren 60 amps van Marshall. Bovenop de speaker vindt je de standaard knoppen voor het volume, bass en treble. De speaker meet een houten behuizing van 43,0 x 30,0 x 26,0 cm, heeft een 5.25" sub, 3.5mm jack, twee .75" dome speakers en weegt 5 kilo. Een 3.5 aux kabel krijg je bijgeleverd alsook de 220v stroomkabel die je nodig hebt.

Verder heeft de speaker andere gimmicks zoals een powersaver en standby mode, die je als het goed is nooit gaat gebruiken.

» Bax-shop.nl heeft de Marshall Stanmore speaker meestal wel op voorraad voor €250,-

 

Check ook 
usercalendar-fullbubbleclockcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram