Zoeken

Airstream Basecamp caravan

Redactie
7 januari 2017

Luxe caravan voor de verwende avonturier.

Weekendjes off the grid leven, maar dan wel met het comfort dat je gewend bent. Je koopt met de Basecamp caravan niet alleen een aerodynamische schuilplaats vol slimme opbergruimten en panorama view, maar ook een stukje vrijheid. De basecamp caravan is ontworpen door Byrna Thompson, een bekende automotive designer die jarenlang onderzoek en development heeft gedaan om uiteindelijk de Basecamp te kunnen creëren.

Met een gewicht van maar 1.500 kg is het een van de lichtste caravans dat je kunt kopen en je hebt daarom ook geen enorm trekgewicht nodig om de caravan mee te kunnen nemen. Verder zit de bak vol met luxueuze gadgets zoals USB-aansluitingen, entertainment- en geluidssysteem, leesplekken en vanzelfsprekend de opbergruimte die je nodig hebt om je uitrusting mee te kunnen nemen. De badkamer heeft zowel een toilet als douche en beschikt de caravan tevens over een keuken met afwasbak en koelkast voor het bier. Bij bestelling kun je interieur elementen zoals stoffen en vloer zelf samenstellen.

Het exterieur is bestaat volledig uit aluminium, wat grotendeels verantwoordelijk is voor het lage gewicht van de caravan zelf. De vorm maakt de caravan zowel supersterk en aantrekkelijk om naar te kijken. Bovenop het dak zit een airco unit alsook een paar zonnepanelen. Het grote panorama raam zorgt voor voldoende natuurlijke lichtinval en geeft je prachtig uitzicht.

» De  Airstream Basecamp caravan is te koop op airstream.com voor €34.000,-

Airstream Basecamp caravan Airstream Basecamp caravan Spendr.nl featured - Airstream Basecamp caravanAirstream Basecamp caravan Airstream Basecamp caravanAirstream Basecamp caravan

Check ook 
usercalendar-fullbubbleclockcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram